Fluke Ibérica, S.L. - Sondes, puntes de prova i terminals per a equips de mesura

Fluke SureGrip

Línia d'accessoris: per als equips de comprovació professionals

Fotografia de Línia d'accessoris
Fluke, líder mundial en instruments electrònics de mesura compactes i professionals, presenta la línia d'accessoris SureGrip, fabricada per a entorns industrials, elèctrics i electrònics. Té un disseny còmode, ergonòmic i de llarga durada. I pot utilitzar-se amb categories de seguretat CAT III i CAT IV.

Aquesta nova línia està dissenyada per millorar l'agarri i reduir el risc de caiguda de les sondes tant de la mà com del propi component.

El resultat de la intensa investigació en usos professionals ha estat la nova línia d'accessoris SureGrip de Fluke que inclou una àmplia varietat de cables de prova amb un disseny ergonòmic que proporciona comoditat al mateix temps que facilita el seu ús.

Des de l'angle de les dents de cada pinça de cocodril fins al reforç i aïllament millorats dels revestiments de silicona, els accessoris SureGrip es basen en la pràctica i en l'experiència d'usuaris professionals que precisen durada, comoditat, precisió i el més important seguretat en les seves eines.

Els 11 accessoris nous SureGrip han estat fabricats d'acord amb les categories de seguretat elèctrica 1.000 v CAT III / 600 v CAT IV, la qual cosa els converteix en assegurances per a l'ús en la majoria d'entorns industrials.

La família d'11 accessoris SureGrip per a instruments de comprovació ja està disponible en els distribuïdors i representants de Fluke de tot el món. Els accessoris, que es venen per separat o en paquets, inclouen el següent: sondes, pinces de cocodril, ganxos i pinces.