Neurtek, S.L. - Altres instruments de mesura per la construcció i obres públiques

Instruments per a control de qualitat: en obra civil, paviments i senyalització

Fotografia de Instruments per a control de qualitat
Neurtek compta amb una àmplia gamma d'instruments per al control de qualitat en obra civil, paviments o senyalitzacions per complir amb les especificacions del PG-3 (plec de prescripcions generals per a obres de carreteres i ponts) i les de marcat CE o el CTE (Codi Tècnic de l'Edificació), la qual cosa permet vetllar per la seguretat vial.

Els retrorreflectómetros verticals Retrosign GR1 i GR3 de Delta permeten determinar amb gran precisió si el material de revestiment amb microprismas d'un senyal de tràfic ha estat aplicat correctament i compleix amb els requisits de les Normes UNEIX EN 12899 i UNEIX 135340, entre unes altres. Amb un únic patró blanc de calibratge, s'assegura la lectura precisa de tots els colors i dels 3 nivells retrorreflectantes dels senyals. Aquests sistemes disposen d'adaptadors d'angle d'entrada de 30° i 40° que amplien en gran mesurada els angles d'anàlisis.

Seguint els criteris de la Norma UNEIX EN 12899, el GR1 és ideal per a conservació i el GR3 és ideal per a homologació i conservació, així com per als senyals de nivell 3 segons UNEIX 135340.

Els retrorreflectómetros Delta estan homologats i són utilitzats per 3M. Delta està acreditat per emetre certificats ISO-17025 dels retrorreflectómetros, i Neurtek disposa d'altres equips per controlar altres paràmetres, com a factor de luminància, lluentor, envelliment, etc.

Els retrorreflectómetros en continu LTL-M mòbils milloren en molts aspectes els sistemes actuals: adaptables a qualsevol vehicle, compensen el cabotejo del vehicle, mesuren RL en sec i humit i les marques fins a un perfil de 15 mm, i els seus resultats són comparables als dels retros portàtils. A més tenen un baix cost de manteniment.

L'espectrofotòmetre colorímetre Miniscan EZ compleix amb les normes UNEIX 1436, Pliego PG3, UNEIX EN 135340 i UNEIX EN 135350.

El factor de luminància ß i les coordenades cromàtiques xy determinen la claredat i el to de color d'una mostra, en aquest cas marques vials i senyals verticals.

Entre les seves característiques destaquen: geometria 45/0°, iluminante D65, observador 2º, obertura de mesura 5 cm2 (Æ 25 mm). Portàtil, ergonòmic amb comandament central per a ús amb una mà, memòries i opcions de programari per a pas i tractament de dades.