Böllhoff, S.A. - Elements roscats

Amtec

Inserits roscats per a plàstics: gran resistència

Fotografia de Inserits roscats per a plàstics
Els inserits roscats Amtec de gran resistència per a plàstics estan dissenyats per a la inserció després del modelo, per tant, sense la instal·lació especial per a l'alimentació d'inserits en la injecció.

Aquest mètode té nombrosos avantatges, tals com a cicles d'injecció curts i processos d'injecció automàtica sense l'alimentació de components de metall, no hi ha perill de danyar el motlle d'injecció per les parts de metall que es poguessin moure durant la injecció i no hi ha tensió de trencament degut a la dificultat de controlar la contracció al voltant de la part de metall.

A més, els inserits roscats Amtec són més convenients que els cargols autorroscantes ja que la unió pot ser desmuntada tantes vegades com sigui necessari sense danyar el roscat.

Altres avantatges a tenir en compte són que s'aconsegueix un ancoratge segur i sense tensions amb valors alts d'arrencada i parell de gir, que els costos de fabricació dels components de plàstic són reduïts i que la qualitat dels productes és major.

La gamma d'inserits roscats per a plàstics de Bollhoff comprèn inserits roscats de precisió per a la col·locació per ultrasò i per calor, fixació per expansió i per autorroscado per a peces fabricades amb materials termoendurecibles, termoplàstics o de resina (incloent materials de farcit i esponjosos) i eines i màquines de col·locació.

Bollhoff ofereix eines de col·locació manuals, semiautomàtiques i automàtiques: des d'insercions múltiples per a grans produccions fins a màquines de col·locació controlades per CNC, amb components que poden canviar-se amb freqüència. Bollhoff també desenvolupa i fabrica inserits roscats ‘fets a mesura’ i mètodes de col·locació per a les seves necessitats específiques.