Ibergrúas, S.A. - Grues torre

Potain Gama City Topless

Grues giratòries sense pivot: sense tirants en la part giratòria i sense porta fletxes

Fotografia de Grues giratòries sense pivot

La gamma de grues giratòries sense pivot Gamma City Topless de Potain, que comercialitza Ibergrúas, neix de combinar les millors característiques de la gamma MC (grues ciutat) i la gamma MDT (grues sense pivot).

Formada per set models, aquesta gamma abasta un ventall molt extens de possibilitats de solucions a escometre tot tipus d'obres a la ciutat. Gràcies a la part giratòria sense pivot, porta fletxes ni tirants, tots els models d'aquesta gamma de grues, ocupen menys espai, ja que el muntatge es realitza a menor altura, això comporta un estalvi de grua mòbil, i l'altura final és menor.

El sobre vol de diverses grues amb la mateixa altura sota ganxo, es pot realitzar de forma més senzilla, doncs l'altura és mes reduïda.

Les grues City Topless tenen la facilitat de realitzar l'ajust de la fletxa en l'aire, segons creix l'obra, així com el muntatge i el desmuntatge de la fletxa en l'aire tramo a tram, tot això es pot realitzar al no tenir tirants la grua, i totes aquestes operacions porten un considerable estalvi en grua mòbil.

Una de les característiques principals és la intercambiabilidad entre els components de les grues MDT i MC, tals com els trams de masteler tipus K, llast, gàbies de telescopaje i equipaments, xassís en creu, etc.

La facilitat del transport a obra es pot apreciar en realitzar-se la càrrega de la part giratòria en 2 tràilers.

La característica principal és l'optima seguretat proporcionada en tots els seus moviments pel tipus de motors que incorpora tota la gamma CITY Topless, aconseguint ser aquests l'última generació en motors de variació de freqüència optima.

Incorpora a més en el radi mano de control un LCD per a un diàleg màquina-home en el qual s'indica:

- Pes de la càrrega, aquesta indicació és tota una innovació ja que permet una major seguretat alhora que dota a l'usuari d'una eina eficaç per mesurar el pes de certs materials en obra o en qualsevol emplaçament logístic en el qual s'utilitzi la grua per a càrrega i descàrrega de camions.

- Radio de gir en el qual es troba i màxim radi de gir

- Altura

- Velocitat del vent

- Moment