Böllhoff, S.A. - Màquines especials per a metalls

Rivclinch Tagger 320

Grapadora automàtica: lleugera, silenciosa i manca de reculada

Fotografia de Grapadora automàtica
Tagger 320 és una màquina ja coneguda i utilitzada a tot el món. Els seus usuaris són, entre uns altres, renombrados fabricadors d'electrodomèstics, d'equips de calefacció, aire condicionat i ventilació.

És lleugera, silenciosa i manca de reculada, avantatges que fan d'ella una eina d'alt rendiment i còmoda per a l'usuari. La unió es realitza per engrapat de xapes: els punxons s'introdueixen en el material formant unes llengüetes i doblegant-les per obtenir una unió resistent.

Els avantatges són la unió ràpida i de costos reduïts, que el temps de cicle és inferior a un segon, el seu fàcil accés a angles estrets, que no són necessaris suports addicionals ni fixacions auxiliars i que és un útil per a tots els espessors. Treballa silenciosament, sense espurnes, fums, ni gasos nocius, sense cremades, sense oli i sense residus. És ideal per a peces grans i voluminoses, adequada per a materials amb revestiments, lacados o per a xapes tipus sándwich. No és necessari trepar o punzonar prèviament, ni utilitzar elements d'assemblatge auxiliars, ni coles. El seu maneig és senzill i còmode per a l'usuari.