Rubi Group - Germans Boada, S.A. - Genolleres i canelleres

Rubi Rubiquip

Genolleres professionals: concebudes per al seu ús en el sector de la construcció

Fotografia de Genolleres professionals
Especialment concebudes per al seu ús en el sector de la construcció, i especialment en els processos d'enrajolat i solado, les noves genolleres articulades per a professionals, així com les noves genolleres professionals Flex ofereixen un elevat grau de confort, mantenint la major protecció.

En el seu disseny, amb l'objectiu d'afavorir la màxima comoditat de l'usuari, s'han creat nous sistemes de subjecció, per subjectar la genollera al genoll sense causar molèsties a l'usuari.

Les genolleres professionals Articulades estan compostes per dues peces ergonòmiques de gran protecció. La subjecció es realitza per banda elàstica ajustable i un tancament superior de fàcil manipulació. Aquest sistema permet que la genollera s'ajusti perfectament al cos, ofereixi un elevat nivell de protecció, sense renunciar a un elevat nivell de confort, gràcies al seu sistema de rotació i subjecció.

D'altra banda, les genolleres professionals Flex ofereixen una protecció ergonòmica flexible gràcies als diferents materials utilitzats en la seva fabricació. El cos tou de la genollera es complementa amb una part frontal de gran duresa, que absorbeix els cops i les irregularitats del sòl.

Per a moltes de les tasques realitzades en el sector de la construcció, les genolleres són cada vegada més un element essencial per poder realitzar el treball minimitzant les conseqüències negatives per a les articulacions de l'usuari.