Böllhoff, S.A. - Rebladora

Rivkle

Gamma de remachadoras: aparells de col·locació manual per a petites sèries

Fotografia de Gamma de remachadoras
L'elecció de la màquina de col·locació segons el tipus d'aplicació condiciona la qualitat final i l'optimització de costos. És per això que Bollhoff ofereix assessorament i una àmplia gamma de remachadoras i màquines de col·locació. La remachadora de rosques manual monodimensional Tipus S és un aparell monodimensional de reblat sistemàticament cargol - rosca, amb roscat i descargolat manual de la rosca remachable amb palanca i clau (subministrada). El seu pes és de 274 g.

La remachadora de rosques manual multidimensional M 307 és un aparell multidimensional de reblat sistemàticament cargol - rosca, amb roscat i descargolat manual de la rosca remachable amb palanca i clau (subministrada) i la regulació del recorregut es realitza per un topall moleteado. El seu pes és de 260 g i la tracció, de 16.000 N.

Entre els aparells de col·locació manual per a petites sèries destaquen l'aparell manual hidràulic ÉS 51, que és un aparell multidimensional de reblat per palanca amb assistència hidràulica, amb roscat i descargolat manual de la rosca roscada per un plançó de maniobra. La regulació del recorregut es realitza per un topall moleteado. La cadència de col·locació és d'1 a 4 peces per minut, el seu pes és de 2.700 g i el recorregut màxim, de 7 mm.

La pinça de mà BRK01 és una remachadora multidimensional per palanca, amb roscat i descargolat manual de la rosca remachable per cargol moleteado. La regulació del recorregut es realitza per un topall moleteado. La cadència de col·locació és d'1 a 4 peces per minut i el seu pes és de 600 g.

La pinça de mà BRK 10 és un aparell multidimensional de reblat per palanca, amb roscat i descargolat manual de la rosca remachable per un plançó de maniobra. La regulació del recorregut es realitza per un topall moleteado. La cadència de col·locació és d'1 a 5 peces per minut i el seu pes és d'1.900 g