Plataformas Elevadoras JLG Ibérica, S.L. - Excavadores de rodes

JLG XL3300

Excavadora hidràulica: amb ploma telescòpica que facilita i accelera l'anivellat

Fotografia de Excavadora hidràulica
La XL3300 de JLG és una excavadora hidràulica que ha instal·lat una ploma telescòpica sobre un curt braç radial. Això permet a la màquina obrir rases de manera pràcticament vertical. La ploma pot rotar sobre el seu propi eix per proporcionar diferents angles d'acció al cullerot o l'accessori amb el qual es treballi conservant tota la seva força.

Un altre factor a destacar és la facilitat de la XL3300 per treballar a una altura lliure restringida: els elements de la ploma extensible no arriben a estar mai més d'un metre per sobre de la cabina durant les operacions d'anivellat o excavació, excepte si l'operari els eleva específicament.

La XL3300 de JLG és una excavadora hidràulica de 16,8 t equipada amb un motor Deere de 110 kW, l'energia hidràulica prové d'una bomba de pistó axial amb detecció de càrrega que alimenta al sistema principal de balanceig, explicant a més amb un propulsor d'energia del 10% durant 10 segons. Els cilindres hidràulics queden protegits de la caiguda d'enderrocs durant el treball mitjançant la seva ubicació com parteix integrant del braç radial. La XL3300 té un abast de més de 8,3 m sobre el nivell del sòl (existeix disponible una extensió d'1,2 m) i una capacitat de rotació de 110° del cullerot que, a més, és reversible per aconseguir angles més amplis. La flexibilitat de la màquina es potencia amb una àmplia gamma d'accessoris com a trituradores, esquinçadores de dent senzilla o tenalles amb plançó fix i l'opció de moviment mitjançant rodes o erugues.