Gardena - Bombes de reg

Gardena

Estacions de bombament amb calderín: per alimentar d'aigua tant la casa com el jardí

Fotografia de Estacions de bombament amb calderín
Gardena llança la gamma d'estacions de bombament amb calderín, amb característiques professionals, per alimentar d'aigua, de forma automàtica, tant la casa com el jardí. Aquesta gamma, que consta de quatre models, respon a les necessitats dels consumidors amb productes segurs i fiables, de fàcil ús, amb arrencada fàcil i intel·ligent, pensats per estalviar energia, i amb una bona relació qualitat/preu.

La manera regulable Ressò del que disposen aquestes estacions de bombament, permet un 15% d'estalvi d'energia respecte a la manera normal, podent ajustar la pressió, segons les necessitats. Per exemple, és possible preveure una pressió màxima per al funcionament dels aspersores, i utilitzar la pressió reduïda del ressò-mode per a ús en interior (bany).

Els equips estan dotats de protecció contra el sobrecalentamiento, de manera que no pugui danyar-se la bomba. A més, els models Comfort i Premium disposen d'un sistema Acte-Stop de seguretat de funcionament en sec, amb atur automàtic i llum d'alerta, per al cas en què no hi hagi aigua en el cos de la bomba.

La vàlvula automàtica antiretorn (models Comfort + Premium) aconsegueix que no es necessiti obrir i tancar la vàlvula de manera manual, permetent una engegada fàcil i ràpida, i facilitant el maneig a l'hora de netejar la bomba.

El model Classic està dotat d'una sortida d'aigua, i els models Comfort i Premium, de tres sortides, amb connexions individuals, la qual cosa és molt pràctic, doncs permet que diversos elements puguin funcionar al mateix temps, i la possibilitat de ventilar, encara que el tub estigui instal·lat.

El calderín de tots els models és d'alta capacitat (24 l), i no necessita manteniment durant cinc anys, sense necessitat de canviar la membrana ni d'emplenar amb aire. El seu motor (entre 650 i 1.200 W) asíncron, no necessita manteniment i està protegit mitjançant un disyuntor tèrmic de seguretat, per a un funcionament segur i sense avaries.

Les estacions de bombament amb calderín Gardena tracten cabals màxims de 2,800 l/h, 3,500 l/h i 4,500 l/h, segons model, i una pressió màxima/altura manométrica, de 4,0 bar/40m, 4,5 bar/45 m i 5,0 bar/50 m. Un manòmetre i un interruptor manométrico van integrats en aquests aparells, el compacte disseny dels quals facilita un transport i un magatzematge més còmode i en menor espai. També disposen d'un tap de desguàs per buidar la bomba sense problemes abans de les primeres gelades.