KTL Ladders, S.L.U. - Escales de magatzem mòbils

KTL EP1

Escales de plataforma mòbil d'1 accés: permeten accedir de forma còmoda i segura a maquinària, instal·lacions o prestatgeries

Fotografia de Escales de plataforma mòbil d'1 accés
KTL-Ladders presenta la gamma d'escales de plataforma mòbil d'1 accés. Les EP1 de KTL-Ladders tenen una inclinació de 68 graus en el tram d'ascens, estan construïdes amb perfils d'alumini d'alta fiabilitat i disposen d'esglaons de 8 cm de petjada, rodes de 125 mm de diàmetre, plataforma de 60 x 60 o 60 x 90 amb sòl d'alumini amb relleus antilliscants, sòcol de 15 cm d'altura, guardacuerpos i passamans. Estan disponibles de 3 a 8 esglaons i de 2,74 a 3,99 m d'altura de treball.

Les EP1 permeten accedir de forma còmoda i segura a maquinària, instal·lacions o prestatgeries gràcies als 87º d'inclinació del tram suporti. Estan fabricades a Espanya d'acord a les normes EN 131 i EN 14122 i disposen d'una garantia de 5 anys contra defectes de fabricació.

KTL-Ladders disposa d'una àmplia gamma d'escales de plataforma especialment dissenyades per a tasques de magatzem i treballs de manteniment industrial i comercial.