Epiroc, S.L.U. -

Equips de construcció i demolició: destrossadors hidràulics, mordasses demoledoras i pulverizadores hidràulics, i destrossadors, picadores i cinceladores pneumàtics

Fotografia de Equips de construcció i demolició
Destrossadors hidràulics sobre vehicle portador.

Els destrossadors HBC són robusts i fiables i estan dissenyats per suportar les condicions més dures. Els destrossadors SBC, basats en el concepte de cos sòlid, tenen una carcassa d'una sola peça fosa en acer, emprant la tecnologia de materials més avançada, la qual cosa ha donat lloc a un destrossador de menor pes i menys peces que requereix menys manteniment que altres destrossadors estàndard de potència similar. Pes d'entre 75 i 3.300 kg.

Mordasses demoledoras i pulverizadores hidràulics.

Les mordasses i pulverizadores d'Atles Copco penetren amb cura i eficàcia en les estructures de formigó, produint menys soroll i vibracions que altres mètodes de demolició. Durant el procés se separa el ciment de l'estructura d'acer de reforç, la qual cosa permet reciclar-ho i afegir rendibilitat a l'eficàcia. Pes d'entre 230 i 4.000 kg.

Destrossadors, picadores i cinceladores pneumàtics.

Gran productivitat, fiabilitat i versatilitat. Des de tasques lleugeres de cisellat i picat fins a pesats treballs de trencament. Atles Copco té el destrossador adequat per a cada cas. Les versions ergonòmiques incorporen el sistema HPAS (Hand and Arm Protection System) d'Atles Copco per a la protecció de mans i braços, que protegeix a l'operari del 75% de les vibracions i permet el seu ús perllongat amb un risc mínim per a la seva salut. Pes d'entre 3 i 42 kg.