Epiroc, S.L.U. - Maquinària de perforació

Epiroc Boomer T1 D

Equip de perforació frontal: per a mines i túnels estrets

Fotografia de Equip de perforació frontal
Atles Copco ha introduït un equip de perforació frontal per a mines i túnels estrets. Basat en el seu predecessor d'eficàcia demostrada, el Boomer 104, el nou Boomer T1 D ofereix una impressionant varietat de millores tècniques i mediambientals.

Al món de la mineria subterrània on les galeries i túnels estrets tenen un espai limitat, un equip de perforació frontal petit i flexible val el seu pes en or. Des dels anys noranta, aquest paper ho complia el Boomer 104 d'Atles Copco. Ara, Atles Copco ha llançat el seu successor: el Boomer T1 D.

La màquina conserva les característiques i capacitats del popular Boomer 104, però presenta ara un gran nombre de millores i actualitzacions encaminades a augmentar la productivitat, la seguretat i el confort de l'operari.

Les noves millores i opcions inclouen un motor Tier 3 més potent i net que permet majors velocitats de desplaçament i ofereix avantatges mediambientals. El sistema de suspensió del braç redueix la tensió en la màquina, la qual cosa fa que augmenti la vida útil i millori el confort de l'operari durant la conducció. Entre les opcions, cal destacar una cabina més ergonòmica, més còmoda i amb major visibilitat. Els punts de servei més accessibles faciliten les labors de manteniment.

S'ha realitzat una important millora del xassís. El nou xassís és més resistent, té un centre de gravetat més baix i una articulació sobredimensionada per fer front a les condicions treballo més exigents.