SFS Group Fastening Technology (Ibérica), S.A.U. Gesipa - Altres tipus d'eines elèctriques i pneumàtiques

Bird

Eines sense cable: resistència a cops molt elevada

Fotografia de Eines sense cable
La sèrie Bird de Gesipa es compon d'unes eines sense cables que s'alimenten a través d'una bateria continguda en l'aparell. Pràctiques, còmodes i lleugeres, són ideals tant per a labors de producció industrial, com per a muntatges elèctrics, de calefacció, lampisteria o aire condicionat.

El seu cos és compacte, la qual cosa li procura una resistència a cops molt elevada. Pel que fa a la bateria, la càrrega de la mateixa és ràpida i en una hora es completa. La seguretat, com en la resta de maquinària Gesipa, és un dels elements més cuidats.

En la sèrie Bird la protecció tèrmica i de sobrecàrrega de l'aparell es realitza mitjançant un control electrònic, sense elements de connexió mecànica, que permet salvaguardar a la punzonadora o remachadora enfront de situacions de perill potencial per a l'aparell.

En el disseny de tota la gamma s'ha tingut en compte el fet que per les seves característiques, lleugeres i sense cables, són d'ús habitual i molt continuat, i per això la comoditat en la seva ocupació ha estat un punt que s'ha dissenyat amb especial cura. La seva empunyadura és ergonòmica, la qual cosa repercuteix positivament en el baix esforç que requereix el seu maneig. A més gràcies a la posició del centre de gravetat s'ha aconseguit un equilibri eficaç de totes les eines.

Les remachadoras Bird engloben a tres models amb un ampli rang de treball: en l'AccuBird s'aconsegueixen reblons en qualsevol tipus de material fins a 5 mm de diàmetre; en la PowerBird de 4,8 mm fins a 6,4 mm també en qualsevol material, podent arribar als 7,7 mm amb els reblons Bulb-Tite; i en la FireBird per a rosques remachables des de M3 a M8 d'alumini i acer, M6 en inoxidable i M10 d'alumini. La força d'assentament és de 8.500 N en l'AccuBird i de 13.000 N per a les altres dues, i en les tres l'accionament es realitza a través d'un motor de corrent continu de 12 V.