Hasco Ibérica Normalizados, S.L.U. - Altres equips per a la indústria del plàstic

Hasco A8001

Dispositius de fixació: minimitzen el temps de preparació i augmenten la productivitat

Fotografia de Dispositius de fixació
El dispositiu de fixació A8001 d'Hasco permet fixar de forma econòmica les plaques del sistema (plaques K i d'extracció). Durant el procés de fixació es minimitza considerablement el temps de preparació i s'augmenta de forma notable la productivitat de la maquinària.

Gràcies als precisos orificis de posicionament facilitats és possible dur a terme de forma ràpida i segura la fixació variable de diferents grandàries de motlles, sempre amb la màxima precisió en un àrea de sol 10 µm. Es pot dur a terme fàcilment el processament horitzontal i vertical de totes les dimensions convencionals dels motlles.

Les volanderes de fixació i posicionament formen, gràcies a una tècnica especial de suport, una unió mecànica amb els orificis del sistema, i garanteixen un posicionament segur de les plaques a processar, fins i tot quan la mecanització és molt intensiva i hi ha un alt límit de càrrega. Quan s'usen les peces distanciadoras desenvolupades expressament per a això, és possible processar cinc costats en una sola operació de subjecció.

Els taps impedeixen l'entrada d'encenalls molests en els orificis lliures del sistema i, per tant, eviten la necessitat de laboriosos processos de neteja durant el recanvi de motlles. Els taps de colors, que distingeixen les posicions de calibre per a les plaques del sistema, i els mòduls enchufables d'accessoris dotats aparti, que estan classificats segons els diàmetres del sistema, permeten un maneig fàcil per a l'usuari.

Les plaques basi d'acer inoxidable del dispositiu, que són resistents a la corrosió, i els elements funcionals amb recobriment DLC, garanteixen la minimització del desgast i una llarga vida útil del sistema.

En usar el dispositiu de fixació multifuncional A8001 d'Hasco es combinen els avantatges econòmics de la rapidesa i la precisió de la fixació, així com la possibilitat del processament multilateral. Els desitjos particulars dels clients, com l'adaptació al seu sistema de fixació a punt zero o plaques basi rodones, etc., es veuran satisfets ràpidament amb solucions a mesura.