Pferd-Rüggeberg, S.A. - Discos abrasius

Pferd

Discos abrasius: per escatat amb l'execució de carbur de silici (SiC)

Fotografia de Discos abrasius
Pferd ha completat el seu programa de discos sistema Combiclick para escatat amb l'execució de carbur de silici (SiC). Les possibilitats de mecanitzat per a materials difícils de mecanitzar, tipus bronze i titani

Pferd, en incloure els discos sistema Combiclick de carbur de silici (SiC) posa a disposició una eines de gran rendiment per al mecanitzat de metalls no fèrrics tals com el bronze o el titani. A més, amb aquests discos es poden també mecanitzar acers molt aliats, plàstics reforçats amb fibra de vidre, pedra i granit.

El sistema Combiclick és un sistema patentat de refrigeració i fixació ràpida compost per un plat de suport i per un suport especial en la posterior del disc, que serveix per a tot tipus d'amoladoras angulars. La geometria de les ranures de refrigeració del suport garanteix un cabal d'aire permanent, que redueix la càrrega tèrmica de l'abrasiu i de l'eina.

Amb aquest sistema de fixació ràpida, robust, amb ancoratge segur i de refrigeració ofereix els següents avantatges:

- Fins a un 30% menys de temperatura de l'eina.

- Un 30% més de vida útil.

- Fins a un 25% més d'arrencada d'encenall.

- Un millor aprofitament del gra abrasiu.

- Fins a un 30% menys de desgast de l'eina.

Aquesta execució està disponible en els diàmetres 115 i 125 mm i en quatre grandàries de gra (des de 36 a 120) per poder cobrir les necessitats més habituals.