Byg, S.A. - Dents i portadents

Futura RPHDC

Dent per a carregadora: amb sola antidesgaste reemplazable

Fotografia de Dent per a carregadora
La dent per a carregadora amb sola antidesgaste reemplazable RPHDC de Byg és una solució nova que permet reemplaçar la part de la dent que més es desgasta, sense necessitat de substituir tota la dent.

A diferència d'altres productes similars existents al mercat, que estan construïts d'una sola peça, la dent amb sola antidesgaste reemplazable consta de dues peces de diferent duresa: la peça superior, o ‘cos’, presenta una duresa de 500 HB i la peça inferior, o ‘sola’, que presenta una duresa de 700 HB, ja que és la part sotmesa a un treball més dur. Ambdues peces van assemblades entre si de forma segura a través de dos cargols de bloqueig.

Les dues peces, cos i sola, encaixen a la perfecció gràcies a un rebaixi en els laterals de cada peça. L'ús de tecnologia en 3D permet el disseny de models d'assemblatge mil·limetrats, evitant fissures.

Quant al material usat, de l'estudi exhaustiu de l'acer i els seus diferents aliatges s'ha obtingut la combinació més idònia perquè la nova dent posseeixi les propietats mecàniques necessàries per al correcte desenvolupament de les seves funcions, amb el millor rendiment i la màxima vida útil.