HOYER Special Logistics - Tancs i cubes

Cubes mòbils d'acer inoxidable: per emmagatzemar i transportar líquids viscosos

Fotografia de Cubes mòbils d'acer inoxidable
La signatura CCR Iberique proposa la seva flota de petites cubes mòbils d'acer inoxidable per a l'emmagatzematge i transport de líquids viscosos en condicions de màxima asèpsia i seguretat. La sèrie VA, amb el seu particular con de buidatge asimètric a 90°, evita els costosos minvaments de producte en fer desaparèixer els angles morts, optimitzant al màxim la quantitat subministrada per envàs.

Les cubes, amb capacitats 400, 600, 800 i 1.000 l poden servir-se en acer inoxidable 304 o 316 i el tancament de la tapa pot ser inviolable baioneta o mitjançant 6 perns giratoris. En aquesta tapa es troben allotjats els diferents equipaments: vàlvula de seguretat, connexió per a nitrogen, vàlvula de ventilació, tapa cega DIN100 (per a dispositiu de rentat) i maniguet addicional BSP 1"; una junta de silicona garanteix l'estanqueïtat. La unitat ha estat dissenyada per treballar fins als 2 bar de pressió. El buidatge es troba allotjat en la part inferior i la seva configuració estàndard és en 2" amb vàlvula de papallona, ràcord DIN; altres dimensions i ràcords disponibles sota demanda. Homologació CE.

De fàcil manutenció mitjançant transpaleta o carretó elevador, permet estalviar un espai considerable en el magatzem en poder s'apilat a 2 altures ple i a 3 buit.

Les cubes estan disponibles de forma immediata per al seu contracte en arrendament a curt, mitjà o llarg termini.