Disset Odiseo, S.L. -

Contenidors de fons abatible: per a la recollida d'enderrocs de tot tipus

Fotografia de Contenidors de fons abatible

Els contenidors de fons abatible que ofereix Disset Odiseu estan dissenyats i fabricats per a la recollida d'enderrocs de tot tipus i per a la seva fàcil evacuació en grans contenidors metàl·lics de residus. Estan fabricats en xapa d'acer nervada pintada o galvanitzada de gran resistència mecànica i perfils d'acer amb una capacitat de càrrega de fins a 2000 kg, per la qual cosa són ideals per a la recollida d'encenalls metàl·lics provinents de màquines de control numèric i ferralla. En les quatre cantonades superiors compten amb quatre prolongacions que asseguren un apilat segur.

Vénen equipats de sèrie amb patins per permetre el magatzematge en prestatgeria, i amb ganxo abatible perquè el carretó pugui manipular el contenidor agafant-ho des de la part superior. En la seva part inferior disposa d'una o dues portes abatibles, segons el model. Aquestes portes s'accionen mitjançant un tirador des del mateix carretó. D'aquesta manera se simplifica l'operació de buidatge i l'operari no ha de baixar del carretó en cap moment. Les portes es tanquen automàticament quan el contenidor es diposita en el sòl.

En Disset Odiseu ofereixen la possibilitat de personalitzar els contenidors segons l'aplicació i l'empresa. Se'ls poden afegir rodes, posar suport per a etiquetes, estampar en els lateral un codi o el propi nom de l'empresa, una tapa amb o sense frontissa, etc. Estan disponibles en diversos colors per poder identificar-los amb el color marca propi de l'empresa.

Estan pintats en pols polièster i assecats al forn a 190º.

Es poden manipular també amb grua gràcies als orificis que hi ha en els suports d'apilat.

Si no troba les mesures adequades, l'equip tècnic de Disset Odiseu és capaç de desenvolupar un disseny fet a mesura fent el contenidor més alt, ample o alt, fent les parets en malla metàl·lica o amb els patins més alts, per posar solament alguns exemples.