Imcoinsa 1985, S.L. - Broques per a la construcció

SDS- Plus S4-P

Broques per a formigó: fins a un 25% més de durada en formigó armat

Fotografia de Broques per a formigó
La broca SDS-Plus S4-P d'Imcoinsa està especialment indicada per oferir un extraordinari rendiment del trepant. Permet una major durada en formigó i formigó armat gràcies a la menor fricció. Ofereix evacuació de pols més ràpida. Els resultats són clars: fins a un 25% més de durada en formigó armat.

Destaca pel procés de tractament tèrmic inductiu independent en la punta d'atac i l'espiral i ofereix una major resistència de la superfície en l'espiral de la broca. Les broques estàndard tenen un procés en forn continu. Es produeix l'endurit i soldat en un únic procés a la mateixa temperatura.

Les broques i punters d'Imcoinsa estan fabricats sota els següents controls de qualitat: acer d'altíssima qualitat i nivells qualitatius de níquel; aplicació d'una tècnica exclusiva de forja a força d'una compressió molecular única, aconseguida a través de l'experiència obtinguda a través dels molts anys de treball que ha donat la tecnologia adequada per poder efectuar-la. D'aquesta manera s'assegura una màxima fortalesa en cada peça.

El tractament tèrmic és un factor fonamental en l'elaboració de qualsevol acer que va a ser sotmès a un gran esforç. Es realitza sota els més moderns controls electrònics que asseguren que la combinació entre duresa i resistència sigui adequada a tot moment.

Quant a la presentació final i terminació, un chorreado de la superfície abans de l'esmaltat constitueix un factor determinant a l'hora de tancar qualsevol tipus de porus assegurant l'anul·lació total de possibles futurs trencaments.