Gardena - Bombes submergibles

Gardena

Bombes submergibles: practiques i còmodes

Fotografia de Bombes submergibles
La creixent preocupació pel medi ambient ha arribat a noves formes d'aprovisionar-se en aigua. Avui dia, els afeccionats al jardí recullen l'aigua de pluja, construeixen un pou o aprofiten l'aigua subterrània. Gardena proposa les bombes submergibles a pressió i les bombes submergibles per a pous perforats que permeten combinar practicidad i comoditat: es podrà utilitzar aigua de qualsevol font per regar el jardí. A més, la bomba tèrmica permet disposar d'aigua en el jardí, fins i tot en llocs sense electricitat.

Quan és necessari bombar aigua d'una cisterna o d'un dipòsit d'aigua, les bombes submergibles a pressió 5500/3 i 6000/4 Classic Gardena són ideals. Són bombes potents, fiables i de llarga vida útil, gràcies al sistema de doble estanqueïtat del motor i a l'ús de material d'alta qualitat, tal com el plàstic reforçat amb fibra de vidre, i l'acer inoxidable.

Equipada amb una ampla i ergonòmica empunyadura, la bomba submergible a pressió és molt fàcil d'usar. El seu interruptor flotador permet una regulació precisa, i les seves turbines de diversos nivells proporcionen un gran rendiment. Una vàlvula anti-tornada evita un cop d'ariet i el filtre, molt gran, protegeix la bomba contra els danys provocats per la brutícia.

Per bombar aigua neta en profunditat i amb poc espai, es recomana la bomba submergible 5500/5 i 6000/5 inox Premium per a pous perforats de 100 mil·límetres. Aquestes bombes molt estretes tenen un cos d'acer inoxidable molt resistent i una vàlvula anti-tornada. Es poden instal·lar de manera permanent; en aquest cas s'aconsella l'ús d'una mànega resistent a la pressió.

No es necessita cap font d'electricitat per a la bomba tèrmica 9000/3 Classic Gardena. Té múltiples usos: alimentar un sistema de reg, incrementar la pressió, transvasar o evacuar aigua corrent, aigua subterrània, aigua de pluja o aigua clorada de piscina. D'arrencada molt fàcil, no necessita manteniment i ja està equipada per funcionar.