Euspray by Eurospray Spray and Filter Technology, S.L. - Atomitzadors i accessoris

Euspray

Atomizadores pneumàtics: per a cabals molt baixos

Fotografia de Atomizadores pneumàtics
L'atomizador pneumàtic en acer inoxidable, especialment dissenyat per poder polvoritzar quantitats properes als 0,5 litres per hora, va néixer de la necessitat de desinfectar els contenidors de petit i molt reduït diàmetre (prop de 10 mm) i de gran profunditat (en l'actualitat són tractats fins als 80 mm) utilitzant una molt baixa quantitat de líquid desinfectant.

La forma especial d'aquest filtre, única en la seva família, facilita la desinfecció dels vials, flascons, ampolles de diverses grandàries i materials diversos.

En l'actualitat resulta difícil de precisar que la pulverización pugui arribar al fons del recipient sense haver d'utilitzar quantitats excessives de líquid que és realment necessari per a la desinfecció adequada dels contenidors, així com és també molt difícil el correcte ajust de pressions de subministrament sense cap problema d'excés de polvoritzat o de gotes massa grans i difícil d'assecar i danyar al producte final.

La seva particular forma de disseny externa, permet el seu ús fora d'obertures molt petites i poder arribar a diverses profunditats, mentre que la seva estructura interna única fa que sigui fàcil de corregir la menor dosi del líquid.

La pressió de subministrament del líquid pot ser molt baixa (fins i tot inferior a 0,1 bar), la pressió d'aire ja pot ser eficaç en al voltant de 0,5 bar a 1,5 bar en funció del tipus de nebulización a obtenir, i la qualitat de la pulverización resultarà sempre correcta.

La regularització del cabal del líquid és molt fàcil perquè en ser un atomizador de barreja externa, no es veu afectada per la pressió de subministrament d'aire.