Fluke Ibérica, S.L. - Analitzadors i comprobadors de xarxes elèctriques

Fluke 43Kit

Analitzador de qualitat: de l'energia elèctrica

Fotografia de Analitzador de qualitat
Fluke ofereix el seu analitzador de qualitat de l'energia elèctrica 43B amb tres configuracions diferents per fer més rendible i senzilla la mesura de qualitat de l'energia elèctrica, en una àmplia gamma d'aplicacions industrials i elèctriques.

A més de ser un analitzador de qualitat de l'energia elèctrica, el Fluke 43B és també un oscil·loscopi de 20 MHz, un complet multímetre i un registrador en una única eina. Estan pensats per diagnosticar i localitzar problemes de qualitat de l'energia elèctrica i avaries generals d'equips. ja que el seu rang de freqüència útil s'estén de 10 a 400 Hz, el 43B resulta ideal per a aplicacions industrials, aeronàutiques, navals i ferroviàries.

Les tres configuracions es divideixen en el Fluke 43Basic, el Fluke 43B i el Fluke 43Kit.

La tercera configuració és un kit que permet detectar i registrar pertorbacions d'energia elèctrica durant un període de temps més perllongat i inclou la sonda de corrent CA, 500 A, el programari FlukeView i cable de comunicació i el registrador d'esdeveniments de tensió Fluke VR101S, un instrument intel·ligent per registrar fins a 4.000 esdeveniments com a caigudes, pujades, transitoris, corts i variacions de freqüència.

Les tres configuracions inclouen cables de prova, sondes, pinces, bateria, adaptador banana a BNC i adaptador de xarxa/carregador de bateria.