VSM VITEX Abrasivos Ibérica, S.A.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
VSM VITEX Abrasivos Ibérica, S.A.U.
Ctra. de Molins de Rei, 79-A, Nave 8
08191 Rubí (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑936973411  
🖷:  +34‑936973450
w:  vsmabrasivos.com
Abrasius flexibles d'alta tecnologia

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
VSM VITEX Abrasivos Ibérica, S.A.U.

Abrasius d'Alta Tecnologia “Made in Germany”, capdavanteres a nivell mundial

L'experiència de més de 140 anys en la fabricació d'abrasivosha assignat a VSM un posicionament capdavanter al mercat global dels abrasius. Estem especialitzats a trobar solucions d'escatat exigents dins del sector del metall i de la fusta.

El centre de l'estratègia de Vitex-VSM, es basa en l'èxit dels seus clients. La satisfacció de cadascun dels nostres usuaris és el principal mesurament vàlid per determinar l'eficàcia de la nostra empresa.

Una gamma de productes ben estructurada i el coneixement i experiència necessaris ens permeten adaptar-nos ràpidament als requisits dels nostres clients, i actuar en conseqüència pel bé de tots ells.

Les nostres filials internacionals i una xarxa de venda distribuïda a nivell mundial, asseguren als usuaris el ple suport de Vitex-VSM, en qualsevol lloc.

Alt rendiment

Els clients de Vitex-VSM gaudeixen de l'avantatge de poder comptar amb un soci-col·laborador conegut pels seus productes abrasius d'alt rendiment i la seva xarxa de vendes altament qualificada.

Coneixement

Atès que els experts de Vitex-VSM efectuen una anàlisi individualitzada, específic per a l'aplicació del client, s'aconsegueix una solució òptima d'escatat complint amb totes les exigències. Els nostres clients poden explicar sempre amb la important experiència i el know-how del nostre equip tècnic, en totes les àrees de la tecnologia de l'escatat:

  • Know-how de el Material (acer, titani, alumini, fusta, entre uns altres)
  • Know-how de la Aplicació (escatat cilíndric, sense centres (centerless), escatat-robotitzat-plans-banda lliure, entre altres)
  • Know-how de el Producte (140 anys d'experiència)
  • Know-how de el (especialització, requeriments crítics, problemes específics)
  • know-how de el Processo (Conceptes de màquines lijadoras, paràmetres de l'escatat, mecanismes de suport i elements de contacte, entre uns altres)

Fiabilitat

Vitex-VSM aporta uns rendiments constants i duradors donant als nostres clients la seguretat que sempre comptaran amb productes d'última generació i qualitat constant. Les nostres solucions compleixen amb els requisits mes exigents de qualitat, i un alt grau de compromís.