Virutex, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Virutex, S.A.
Av. La Llana, 57
08191 Rubí (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑934329897   +34‑934329898  
🖷:  +34‑934329899
w:  www.virutex.es
Fabricant de maquinària i eines per al sector de la fusta

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Virutex, S.A.

Des de la seva aparició al mercat en 1962, les màquines i eines Virutex han aconseguit un merescut prestigi mundial per la seva qualitat, robustesa i precisió. L'obsessió per la qualitat dels seus productes comença des de l'inici de cada projecte. El seu departament tècnic compta amb avançats i informatitzats sistemes de disseny, a més de moderns laboratoris on assajar les noves màquines que Virutex llança al mercat. Perfeccionar dia a dia les ja existents. és també una constant del seu mètode de fabricació.

Virutex disposa dels mitjans materials i d'un excel·lent equip humà, altament qualificat, que permeten assegurar que cada nou projecte tingui la garantia d'haver estat concebut per treballar dur durant molt temps amb un altíssim nivell de precisió. A més, la seva gamma de fabricats, incorpora els elements necessaris per garantir la seguiridad efectiva de l'usuari en molts aspectes. El seu zel per fabricar màquines segures els permet complir amb les normatives més estrictes en el que a seguretat es refereix.