Vertical Sports, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Vertical Sports, S.L.
Pere IV, 29-35 3º 1ª
08018 Barcelona Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑933091091  
w:  www.vertical.es/

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Vertical Sports, S.L.

Des del passat mes de Gener, Vertical distribueix noves marques especialitzades en EPIS contra caiguda d'altura i il·luminació.

CLIMBING TECNOLOGY és la marca comercial d'Aludesign, S.p.A. L'empresa, que compta amb una llarga experiència en  el disseny i fabricació d'equips de protecció individual, ha desenvolupat  ara una gamma de productes per als professionals sòlids, assegurances i eficaces però sense renunciar a l'ergonomia i estètica.

La gamma inclou anticaídas lliscants per a corda i cable, des del clàssic SKC,  fins als d'última generació lleugers i amb possibilitat de bloqueig en el punt de treball: el model EASY MOVE. Absorbidors d'energia, descensores a prova d'error, anticaídas retràctils de diferents longituds i una àmplia gamma de connectors  de diferents formes, grandàries i materials.

BEAL, fabricant francès fins ara dedicat a la manufactura de cordes de seguretat per a indústria, presenta  una completa gamma d'EPIS entre els quals cal destacar els arneses, lleugers i còmodes per als professionals de l'altura. Dissenyats pensant en les necessitats específiques de cada activitat: arneses amb anells d'ancoratge en tèxtil per al sector energètic, o amb amplis cinturons i  embuatats transpirables per a aquells professionals que treballen en suspensió.  Els equips, dotats de finestres transparents, permeten personalitzar-los i identificar-los, si es vol fins i tot mitjançant xips NFC. Un nou programa permet gestionar els equips des d'un Smartphone, tableta o ordinador. Cascos ventilats i certificats amb innovadors tancaments de seguretat magnètics completen aquesta gamma.

SILVA ofereix una gamma de llanternes frontals per a professionals robustes i estances  dissenyades per suportar els ambients més exigents. La gamma PRO LINE SÈRIES  incorpora la tecnologia de distribució de llum “Silva Intelligent Light “que combina un focus ampli amb un de llarg abast, oferint a l'usuari un feix de llum únic que permet tenir alhora una visió perifèrica i de llarga distància sense necessitat de moure el cap.

Lleugeres  i manejables, PRO LINE SÈRIES ofereix  en tots els models diferents maneres d'il·luminació: màxim, mitjà, mínim, intermitent, i llum vermella per millorar la visió nocturna. Es lliuren amb accessoris per instal·lar la llanterna frontal en el casc o en el cap.