Talleres Betoño, S.A. (TABE) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Talleres Betoño, S.A. (TABE)
Becolarra,8-Zona Ind. de Ali-Gobeo
01010 Vitoria - Gasteiz (Araba/Álava) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑945247250  
🖷:  +34‑945224117
w:  www.tabe-hammers.com
Distribuïdor

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Talleres Betoño, S.A. (TABE)

Tallers Betoño, S. a., amb seu a Vitòria i més de 30 anys d'experiència, és capdavantera al mercat nacional de martells hidràulics i braços articulats. Els seus productes destaquen per ser de gran qualitat, altament resistents i de baixa sonoritat. La fiabilitat dels seus martells es basa en el propi disseny dels seus productes. Així TABE és avui l'únic fabricant internacional que ha desenvolupat un sistema d'unió entre peces que elimina els tirants del martell, la qual cosa redueix dràsticament el nombre d'avaries i facilita el manteniment del mateix.
Per part de la seva gamma lleugera TABE ofereix els següents models: AGB-75, AGB-100, AGB-175, AGB-275, AGB-375 i l'AGB-475BC. Aquesta gamma es caracteritza per incorporar la tecnologia hidràulica pura, amb acumulador de membrana. La hidràulica de TABE es troba situada en una carcassa de fosa monobloque que protegeix i aïlla al martell
Referent a la seva gamma pesada, TABE certa amb els models AGB-12, l'AGB-16B, l'AGB-20 i l'AGB-30. Aquesta gamma, i a diferència de la gamma lleugera, empra una tecnologia mixta (hidràulica i gas), que permet un increment de l'energia d'impacte del martell.
Compta amb una àmplia xarxa de 37 distribuïdors repartits per tota la geografia espanyola i un cuidat Servei d'Assistència Tècnica. Destina actualment el 30% de la seva producció al mercat internacional, quota que es reparteix fonamentalment entre França (on compta amb dos Delegats Comercials i més de 50 punts de venda), altres països europeus i Amèrica Llatina.
GTNec, la seva empresa filial, és distribuïdora de maquinària i implementos per als sectors de la construcció, demolició i reciclatge, amb una àmplia gamma de productes com a cassons, cassons machacadores, enganxis, amarris ràpids i cisalles, entre una altra maquinària.
TABE, S. a. manté el seu bon posicionament al mercat gràcies a un procés d'innovació permanent, un control exhaustiu de la qualitat i un cuidat servei d'atenció al client.