Sitech Iberia, S.A. - Tecnologías de guiado de maquinaria de obra pública, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Sitech Iberia, S.A. - Tecnologías de guiado de maquinaria de obra pública, S.L.
Latón, 2
28500 Arganda del Rey (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑918729792  
🖷:  +34‑918729703
w:  www.sitech.es
Distribuïdors de la marca Trimble

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación

SITECH (Tecnologia de Guiat de Maquinària d'Obra Pública) comença la seva marxa com a Distribuïdor Oficial a Espanya i Portugal de les solucions de Trimble.

Trimble és líder innovador a la tecnologia del Sistema de Posicionament Global (GPS). A més d'oferir components GPS avançats, permet incrementar les possibilitats del GPS amb altres tecnologies de posicionament, tals com les comunicacions sense fils i programari, que permeten crear solucions completes per als Mercats d'Obra Pública, Construcció, Maquinària Agrícola etc. Sitech ofereix els productes de la línia Trimble de Construcció i Obra Pública, per a utilització tant en mesurament en Obra Civil i Construcció, com a control i guiat de qualsevol marca existent en la indústria (Caterpillar, Komatsu, JCB, Volvo, Casi, Liebherr, Hitachi…).

Aquests sistemes flexibles li van a permetre utilitzar la tecnologia de posicionament i guiat òptima per al seu treball, des del moviment de terres fins a l'anivellació final, incloent l'ocupació de trazadores làsers o d'ultrasons, estacions totals robòtiques i GPS per a un complet control 3D de les màquines. Els sistemes de control Trimble subministren als operadors la informació que necessiten en la cabina, permetent-los incrementar significativament la productivitat, reduir l'envelliment dels equips i treballar amb major precisió.

Gràcies a la tecnologia Trimble, Un. podrà beneficiar-se d'uns nivells de productivitat que li permetran aconseguir la millor rendibilitat en el seu negoci. Sitech compta amb els mitjans tècnics adequats per donar el més complet Servei Postvenda als nous equips i als ja instal·lats al mercat.