Novulner, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Novulner, S.L.
De Las Medes, 4 - 10
08023 Barcelona Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑935519739   +34‑649356782  
🖷:  +34‑932134627
w:  www.novulner.com
Equipament de seguretat per a treballs verticals, rescat i esport

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Novulner, S.L.

Novulner SL inicia la distribució per a Espanya de la marca italiana Kong, especialitzada en material d'escalada, rescat, i treballs verticals.Kong-Bonaiti, és una marca capdavantera en la fabricació de mosquetons i articles de seguretat, utilitzats per escaladors, alpinistes, espeleòlegs i equips de socors, però també per a empreses de treball vertical, i per a la nàutica.

La fàbrica de Kong que coneixem en l'actualitat va iniciar la seva activitat en 1977, encara que la seva història es remunta a molts anys enrere, quan en 1830 Giuseppe Bonaiti es va instal·lar en Lecco, al costat del llac vaig donar Com, iniciant la fabricació de mosquetons, entre altres articles, amb una tecnologia inusual per a aquella època, i que van donar a conèixer la marca a tot el món i representar símbol de qualitat.

Seguint a l'avantguarda de la tecnologia, Kong segueix innovant i prestant una rigorosa atenció als processos de fabricació, a la qualitat de producció i a la seguretat. L'elaboració mecànica de la forja, el tall mecanitzat, la forma, i altres processos es desenvolupen gràcies a equips especialment dissenyats pel departament tècnic.

L'extensa línia d'articles fabricats per Kong es divideix en tres grans segments del mercat:

Kong Sport: l'esportiu dirigit bàsicament a l'escalada, l'alpinisme, l'espeleologia i el descens de barrancs, encara que també utilitzats en els esports nauticos.

Kong Rescue: El destinat als equips de rescat i ajuda.

Kong Work: I el segment més professional enfocat a la indústria i a les empreses de treballs verticals.