Isanimar Seguridad, S.L. (Anclajes Marcelino) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Isanimar Seguridad, S.L. (Anclajes Marcelino)
Av. Ricardo Mella, 113-115 interior
36330 Vigo (Pontevedra) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑986135261  
w:  www.emarcelino.com
Fabricant de dispositius d'ancoratge

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Isanimar Seguridad, S.L. (Anclajes Marcelino)

En ISANIMAR SEGURETAT, S.L. tenim per visió ser el seu referent en la solució dels problemes d'assegurament de treballadors exposats al risc de caiguda a diferent nivell.

En la nostra breu trajectòria hem desenvolupat diferents solucions que s'han materialitzat en més de 25 referències standards i nombroses solucions a mesura.

Centrats en la problemàtica de la construcció i en aquelles situacions de risc per les quals existeixen escasses solucions pràctiques i econòmiques, ens hem especialitzat en la cerca i desenvolupament de les mateixes.

Entre els nostres valors destaquem l'Atenció al Client amb Innovació, Senzillesa i Qualitat en les solucions, tot això a l'empara d'un Sistema de Disseny i Fabricació concorde i certificat segons ISO 9001/2.002.

El nostre desenvolupament inicial ha merescut, a més de nombrosos reconeixements, esment especial de la Fundació Tècnica Industrial en els seus premis Innovació Industrial 2006.