Hidromecánica Albacete, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Hidromecánica Albacete, S.L.
Pol. Campollano Calle E, 60 - Apartado Correos 5130
02007 Albacete Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑967242629  
🖷:  +34‑967242547
w:  www.hidromecanica.net
Reparació, lloguer i venda d'equips industrials i per a la construcció

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Hidromecánica Albacete, S.L.

Hidromecánica Albacete ofereix des de 1989 la seva àmplia experiència en reparació i venda d'equips industrials i per a la construcció. Comptem amb més de 2.000 m en les nostres instal·lacions dividits en zona de taller, venda, exposició, magatzem i administració al Polígon Campollano d'Albacete i el millor equip de professionals per aconsellar-li sobre la millor opció a l'hora de reparar o adquirir els seus equips.

Hidromecánica Albacete està especialitzada entre altres marques en equips JCB que ofereixen maquinària innovadora i eficaç recolzada per un servei en peces de recanvi que funciona les 24 hores i una assistència postvenda completa. Les nostres màquines, d'una gran eficàcia en cost i una qualitat alta, ofereixen un nombre baix de parades i una tranquil·litat real.

Des d'Hidromecánica Albacete agraïm a tots els nostres clients la confiança dipositada en nosaltres al llarg d'aquests anys i als nostres professionals per l'esforç dedicat.