Pferd-Rüggeberg, S.A. - Freses de metall dur

Pferd

Maduixes de metall dur: per mecanitzar materials de qualsevol duresa

Fotografia de Maduixes de metall dur

Amb les maduixes de metall dur Pferd es mecanitzen per aixecament d'encenall materials de qualsevol duresa, gràcies a l'òptima forma del dentat, al nombre de dents, a l'angle d'atac, a l'angle de sortida d'encenalls i a l'exacta rotació.

La seva gran capacitat d'arrencada d'encenall en tota la seva vida útil així com el fet que siguin reafilables garanteix uns excel·lents resultats de treball en el mínim temps reduint amb això significativament els costos.

Pferd disposa de maduixes de totes les formes entre unes altres: cilíndriques, flama, cilíndriques rodones, arbre, obús, esfèrica, cònica puntada, cònica rodona i gota.

Entre la gran quantitat de materials i aplicacions amb eines manual o en robots d'aquestes maduixes de metall dur destaca l'ús sobre materials temperats resistents, acers forjats i fosa d'acer per a soldadures de materials molt tenaços, cordons de soldadura, desbarbardo, bisellat, cants i eliminació de segones rebabas. També sobre materials fèrrics i no fèrrics per revocar i per treballar cordons de soldadura de tot tipus; sobre materials molt durs i tenaços, acers inoxidables resistents i fosa d'acer aliat per a cants i superfícies, soldadures resistents i treballs de matricería; sobre diferents acers tenaços, forjats, fosa d'acer, soldadura, cordons de soldadura, per desbarbar, bisellar i cants; sobre aliatges untuosas d'alumini, metalls tous i termoplàstics, per desbarbar, revocar i fosa d'alumini; sobre aliatges de metall lleuger, aliatges de metalls no fèrrics, acers tous inoxidables i plàstics; sobre aluminis i altres metalls no fèrrics per a arrencada d'encenalls.

És important constatar a més que l'exacta rotació d'aquestes maduixes Pferd protegeix la salut de l'operari durant el procés de treball, redueix el desgast de la màquina motriu, permet un treball sense vibracions, evita les marques per vibracions.