Hasco Ibérica Normalizados, S.L.U. - Altres productes per l'estanquitat

Hasco Z2361/...

Juntes d'estanqueïtat: kit de manteniment per a cilindres de carrera curta

Fotografia de Juntes d'estanqueïtat
Hasco presenta el kit de manteniment per a cilindres de carrera curta. El paquet de juntes d'estanqueïtat Z2361/… és un kit de manteniment per al cilindre de carrera curta Z236/... d'Hasco.

Les juntes d'estanqueïtat danyades o molt velles poden canviar-se de forma ràpida i senzilla durant l'interval de manteniment sense necessitat d'ajuda.

Abans de muntar les juntes d'estanqueïtat, es recomana greixar-les lleugerament amb el lubrificant d'alt rendiment d'Hasco Z260/... .

Per al muntatge, tant les juntes com els allotjaments de la carcassa han d'estar nets. Qualsevol tipus de brutícia pot derivar en fugides i danys en les juntes d'estanqueïtat.

Durant el muntatge no han d'utilitzar-se objectes punxants, i les juntes d'estanqueïtat no han de torçar-se ni estirar-se més del 50% del seu diàmetre interior. La utilització d'eines de muntatge i desmuntatge de juntes tóricas garanteix un muntatge i desmuntatge de juntes d'estanqueïtat segur i sense danys.

La facilitat de manteniment i l'estalvi en costos i temps són bones raons per decidir-se pel paquet de juntes d'estanqueïtat Z2361/… d'Hasco.