Jaso Equipos de Obras y Construcciones, S.L. - Grúas torre

Jaso City Crane serie NS

Grues torre: amb capacitat de càrrega de 4.000 a 5.000 kg

Fotografia de Grues torre
La gamma de grues City Cranes de Jaso estan dissenyades per treballar en ciutat i per a obres en les quals les càrregues no són molt elevades. La seva principal aplicació és per a la construcció, en obres on es treballi principalment amb cubes de formigó de mitjà o un metre cúbic.

La sèrie NS es caracteritza pel fàcil i ràpid muntatge i està dissenyada sobre la base de la intercambiabilidad de trams de torre i de ploma entre diversos models. La principal diferència d'aquesta sèrie respecte a la sèrie L és que amb aquestes grues és possible treballar amb càrregues màximes fins a de 4.000-5.000 kg. Les longituds màximes de ploma, segons model, poden ser 37, 42, 47 o 52 m, amb una càrrega en la punta d'al voltant d'1.000 kg.

Aquesta sèrie està formada pels models J37NS, J42NS, J46NS, J47NS i J52NS.

El disseny de la gamma City Crane, amb trams de torre de quadre d'1,18 m, plomes lleugeres i parts fàcilment divisibles, fa que es puguin muntar amb autogrúas auxiliars relativament petites en menys d'un dia de treball. A més, en ser tots els trams de la mateixa altura es pot treballar amb una única torre de muntatge pels 10 models que componen aquesta gamma.