Böllhoff, S.A. - Altres eines i accessoris per a la construcció

Rivtac

Fixacions a gran velocitat: un sistema innovador per a la fixació de nombrosos materials

Fotografia de Fixacions a gran velocitat
La tecnologia Rivtac s'utilitza per a la fixació de peces d'alumini, acer, plàstic, metalls no ferrosos, i també per a unions mixtes, multi-capa i híbrides d'aquests materials. Aquest innovador sistema de fixació a gran velocitat té nombrosos avantatges:

- Fixació de peces amb accessibilitat per un sol costat i sense necessitat de trepant previ.

- Reducció al mínim dels temps de cicle.

- Unió de materials forts i resistents.

- Es pot utilitzar per a unions mixtes, multi-capa i híbrides.

- Pot combinar-se perfectament amb la tecnologia de fixació amb adhesius.

Procés: El clau copeja les peces i realitza la fixació a gran velocitat. Gràcies a un a un momentani augment de la temperatura a la zona de la unió, el material es torna més flexible i flueix cap al moleteado del cos del clau. Com a conseqüència, s'aconsegueix que en la unió hi hagi un ajust perfecte entre les peces i el clau. No obstant això, per a acers més resistents, l'ajust no resulta tan precís a causa de la compressió del material. Equips i col·locació: els equips automatitzats Rivtac permeten la col·locació automàtica dels claus autoperforantes Rivtac. Estan especialment recomanats per a aplicacions en grans volums de fabricació i brinden gran flexibilitat a la planificació de la producció.

Els equips estan composts per:

- La màquina de col·locació, una estació Rivtac, un regulador de pressió, un regulador de potència: sistema de control (BCS - Böllhoff Control System, sistema de visualització i un sistema de control de procés.)