Sociedad General de Importaciones Galea, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Sociedad General de Importaciones Galea, S.L.
Pol. Ind. Urazandi, Pab. 1, Nave 8
48950 Asúa - Erandio (Bizkaia) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑944712302   +34‑902300830  
🖷:  +34‑944712428
w:  www.galea.es
Maquinària per a metalls

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Sociedad General de Importaciones Galea, S.L.

Des que en 1.979 Miguel A. Sodupe fundés l'empresa, Societat General d'Importacions Galea, S.L. ha basat el seu negoci en 2 pilars: la selecció de productes innovadors de gran qualitat i el concepte de servei integral completat amb un manteniment tècnic propi.
El seu objectiu és solucionar problemàtiques concretes amb un alt grau d'especialització: assessorament, venda de qualitat, a més d'una ràpida i eficaç atenció post-venda.

En Galea s'entén que la relació proveïdor-client no acaba amb la venda. Per això posen a la disposició dels clients un servei tècnic propi. Aquest servei permet que les reparacions es realitzin en el menor temps possible, sense necessitat d'enviar la màquina a fàbrica.

El bon ús de qualsevol eina allarga la seva vida, per això adquireixen també un compromís amb la formació de l'usuari final. Aportant tota la informació i preparació tècnica possible per a una simple i eficaç execució dels treballs, traient així el màxim rendiment a les màquines.