Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Swagelok lanza una línea de herramientas para una preparación ágil y precisa del tubo

Swagelok llança una línia d'eines per a una preparació àgil i precisa del tub

25/05/2012

25 de maig de 2012

Refrentadores de tub de Swagelok
Refrentadores de tub de Swagelok.

La companyia nord-americana Swagelok ha afegit cinc noves eines a la seva línia d'equips, per complementar la seva oferta d'equips de soldadura i tub. Dissenyats per oferir la màxima portabilitat i facilitat d'ús, aquesta nova gamma inclou quatre noves eines de desbarbado i una cortadora de tub. Estan orientades al seu ús amb tub d'acer inoxidable 316, acer al carboni, titani i la majoria d'aliatges basats en níquel.

Els nous refrentadores TF produeixen extrems de tub plans, fins, a esquadra, sense encenalls ni xamfrans. Estan disponibles en quatre diferents grandàries, i incorporen fulles d'alt rendiment, control electrònic de velocitat i un sistema de canvi ràpid de collet que prescindeix d'eines per al canvi de grandària. Hi ha disponibles quatre sèries, per a tubs de diàmetre des de 3 a 114,3 mil·límetres (1/8" a 4 ½"), amb o sense cable de connexió elèctrica.

La nova cortadora TC72 permet tallar tub de baixa paret o colzes fins a diàmetres de 114,3 mil·límetres (4 ½"). Porta integrat un capdavanter làser per determinar el punt de tall, i integra mordasses construïdes en fosa endurida d'alumini. Ofereix un tall a esquadra i sense rebabas.

Empreses o entitats relacionades

Swagelok

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades