Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a UNIC desveló en Intermat 2012 su secreto mejor guardado
L'especialista en mini grues va presentar en la fira parisenca el seu nou i innovador model URW1006

UNIC va desvetllar en Intermat 2012 el seu secret millor guardat

8 de maig de 2012

Els seguidors i adeptes de la marca UNIC compten amb un nou “model de culte”, la mini grua URW1006, que es presenta al mercat després de la venda el passat mes de febrer de la mini grua número 1.000 del model més popular d'aquest fabricant, la URW295.

La construcció avançada i les infraestructures capdavanteres a nivell mundial ja han trobat un lloc destacat per als diferents models de mini grues i les seves variants en els últims anys. Un impuls assolit especialment per la marca UNIC, gràcies a mini grues de gran qualitat, altes prestacions i gran fiabilitat que han trobat un lloc destacat al mercat.

Stand d'UNIC Cranes Europa en Intermat 2012
Stand d'UNIC Cranes Europa en Intermat 2012.

La recta final al món de les mini grues quant a innovació, nous conceptes i capacitats, es veu cada vegada més a prop. Ser la primera marca al món de les mini grues és una tasca exigent, però marcar el pols del sector té els seus avantatges.

En aquesta línia, UNIC Cranes Europa ha llançat a nivell mundial, en l'última edició de la fira Intermat, la nova mini grua URW1006, la qual Spain Crane International té l'honor de presentar.

La nova URW1006 és una mini grua innovadora, que obre el rang de capacitat fins a les 10 tones i que compta amb una altura màxima d'elevació del ganxo de 30,7 m. Està cridada a ser la mini grua més potent i amb més ploma del panorama mundial, amb els seus 6 trams de ploma principal amb els quals aconsegueix els 23 metres. Les dimensions de la màquina són espectaculars, amb només 2 metres d'ample en posició de transport/desplaçament i amb només 5 metres de longitud.

El model URW1006, com la major part de les seves germanes més petites, compta amb comandament a distància per control remot i dos motors, un de combustió intern dièsel i un altre elèctric de corrent trifàsic 400v, amb els quals es poden realitzar totes les funcions de la màquina.

La URW1006 compta amb una nova possibilitat d'elevació de càrrega en desplaçament. L'opció de moure amb càrrega és una qüestió demandada directament per molts clients. Aquestes noves facultats fan d'aquest model una màquina imprescindible per a qualsevol empresa de grues del mercat.

La nova URW1006 obre el rang de capacitat fins a les 10 tones i compta amb una altura màxima d'elevació del ganxo de 30,7 m
Nova minigrúa URW1006, d'UNIC
Nova minigrúa URW1006, d'UNIC.

Amb aquest nou disseny UNIC pretén ocupar un mercat inexplotado per les mini grues, amb màquines més versàtils i compactes que altres sistemes d'elevació que permetin estalviar molt els costos actuals per a gran varietat de muntatges, instal·lacions i construcció, comptat amb una màquina perfecta per a interiors i amb bona capacitat per a exterior.

Empreses o entitats relacionades

Spain Crane International, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades