Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Imcoinsa cumple sus objetivos en Ferroforma 2011

Imcoinsa compleix els seus objectius en Ferroforma 2011

31/03/2011

31 març 2011

Imagen
Un cop finalitzada l'última edició de Ferroforma 2011 celebrada del 23 al 26 de març passat, la signatura Imcoinsa ha vist satisfets els objectius establerts inicialment per a aquest esdeveniment.

En primer terme, els visitants han dispensat una excel lent acollida a la nova imatge corporativa de l'empresa, presentada en tots els seus suports: maquinària, documentació electrònica, convencional, etc.

En segon terme, s'ha enfortit el posicionament internacional de la firma, establint contactes amb firmes de més de 12 països en els quals s'estan materialitzant interessants taxes de creixement.

Finalment, Imcoinsa es considera participi de la consolidació de l'esdeveniment Ferroforma, entenent que aquest és la cita de referència nacional per al sector. En conseqüència, la firma ha col·laborat directament amb la direcció de la fira en l'organització de les Àrees d'Exhibició, facilitant les instal·lacions d'Aire Comprimit i Instal lació Elèctrica utilitzades durant les demostracions.

Empreses o entitats relacionades

Imcoinsa 1985, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades