Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Una fratasadora dúplex y nuevos rodillos de compactación, entre las apuestas de Imcoinsa en Smopyc
Màquines versàtils per a múltiples superfícies

Una remolinat dúplex i nous rodets de compactació, entre les apostes de Imcoinsa a SMOPYC

Redacció Interempreses18/03/2011

18 març 2011

Imcoinsa , empresa fabricant de maquinària per a la indústria i la construcció, participa en SMOPYC amb tres noves apostes: la remolinat dúplex, una safata reversible per a terrenys exigents i monorodillos de compactació per a múltiples superfícies. La cita del Saló Internacional de Maquinària d'Obres Públiques, Construcció i Mineria és a Fira de Saragossa del 5 al 9 d'abril.

Imcoinsa es presenta en SMOPYC amb equips d'alt rendiment i versatilitat en quant a superfícies de treball.

Imagen

Remolinat dúplex

És una màquina ideal per al tractament de grans superfícies pel seu alt rendiment. El lloc de l'operari disposa de múltiples regulacions per oferir-li una còmoda posició de treball i un senzill govern de l'equip. Aquest està dotat d'arrencada elèctric i es completa de sèrie amb un tanc d'aigua de 30 litres de capacitat i il luminació per a la realització de treballs nocturns. Així mateix, l'equip inclou dos jocs de pales d'acabat i dos jocs de pales combinades.

Imagen
Imagen

Safata reversible de 400 quilos

Aquestes safates estan dissenyades per a la compactació de terrenys exigents. Compten amb una alta velocitat de desplaçament i força de compactació, el que aporta un alt rendiment i permet compactar a 70-85 centímetres de profunditat. La seva estètica estructura metàl·lica garanteix la protecció dels punts vitals de la màquina i ofereix així mateix un pràctic punt d'hissada de l'equip. En el seu disseny s'ha primat facilitar un senzill accés als punts de l'equip que puguin precisar manteniment.

Imagen
Característiques tècniques de la safata:
  • Velocitat d'avanç: 25m/min.
  • Compactació: 70-85 cm.
  • Freqüència: 70 Hz
  • Força centrífuga: 55 kN.

Rodets de compactació

Els nous monorodillos de compactació de Imcoinsa són idonis per a la compactació de sorra, grava, pedra i superfícies d'asfalt, entre altres tipus d'espais i materials. Les seves reduïdes dimensions faciliten la seva utilització en espais de difícil accés i garanteixen un elevat rendiment de compactació.

Com a conseqüència de la seva elevada força centrífuga, és factible la seva utilització en lloc d'equips de pes superior: amb la mateixa potència de compactació ofereixen una millora significativa en les condicions de treball de l'operari.

El seu embragatge centrífug permet un còmode desplaçament de l'equip sense l'activació de la vibració, mitjançant un senzill sistema de regulació del comandament accelerador. Aquest sistema facilita, així mateix, l'arrencada a baixes temperatures.

Com a complement, la transmissió de tipus hidrostàtica permet un control progressiu de la velocitat d'avanç.

La roda giratòria auxiliar incrementa l'estabilitat i redueix sensiblement les vibracions transmeses a l'operari. Amb l'objectiu de garantir les màximes condicions de seguretat, l'equip està dotat dels preceptius sistemes de parada d'emergència integrats en un pràctic panell de comandament integral. Aquest es complementa amb un sistema de fre per a l'estacionament de l'equip.

Els nous monorodillos de compactació estan disponibles en versió gasolina i dièsel.

Imagen
Característiques tècniques dels corrons:
  • Velocitat d'avanç: 80m/min.
  • Compactació: 30-45cm.
  • Freqüència: 75Hz.
  • Força centrífuga: 16kN. Cód.2I722
  • 22kN. Cód.2I716
foto

Empreses o entitats relacionades

Imcoinsa 1985, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades