Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Spain Crane Internacional llega a Smopyc 2011 con el catálogo Unic de minigrúas

Spain Crane Internacional arriba a SMOPYC 2011 amb el catàleg Unic de minigrúas

16/03/2011

16 març 2011

Spain Crane Internacional presenta a SMOPYC 2011 (Saló Internacional de Maquinària d'Obres Públiques, Construcció i Mineria, que se celebrarà a Saragossa del 5 al 9 d'abril) el nou fullet Unic, que incorpora els nous models, tots els opcionals i versions de les mini grues. En el nou fullet hi ha els darrers models introduïts en el mercat per Unic com la URW245 i la URW547, així com els plumins complementaris al primer model.

Unic i Spain Crane International, acaben d'introduir en el mercat espanyol els nous plumins per als models URW295 en la gamma de mini grues. Es tracten de l'última novetat fruit del desenvolupament i treball de diversos anys de proves prototips i desenvolupament conjunt. S'ha aconseguit un plomí molt eficaç per al treball, amb moltes possibilitats, i poden ser adquirit sèrie i amb totes les garanties de seguretat i qualitat del fabricant Unic.

Els nous plumins amb càrrega màxima de 700 quilograms, quatre posicions d'angulació i dos més d'extensió tenen ganxo amb gir normal o amb una politja. Els nous plumins són capaços de redirigir el cable d'elevació i les funcions del limitador de càrrega a un horitzó nou amb una alçada útil de càrrega de 10,47 metres en el model més petit que munta aquesta opció.

Els plumins estan disponibles per a totes les mini grues noves de la gamma completant amb aquest opcional a les màquines que ho munten de sèrie com la Unic URW706 que compta amb aquest tipus d'implement des del seu llançament.

Els plumins estan preparats per suportar una càrrega màxima de 700 quilograms
Els plumins estan preparats per suportar una càrrega màxima de 700 quilograms.

Empreses o entitats relacionades

SMOPYC - Feria de Zaragoza
Spain Crane International, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades