Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Imcoinsa en Construmurcia 2010

Imcoinsa en Construmurcia 2010

10/11/2010

10 novembre 2010

Imcoinsa , en col·laboració amb la signatura murciana de maquinària, va participar a la Fira de la Construcció i Indústries Afins, Construmurcia, que va celebrar la seva divuitena edició durant els dies 14 a 17 d'octubre al Palau de Fires a Torre Pacheco.

Uns 30.000 assistents van visitar els estands de les més de 80 empreses expositores que es van donar cita en aquest saló. Imcoinsa va ser una d'elles. La signatura va exposar una àmplia relació dels seus equips i maquinària per a la construcció i la indústria com talladores de juntes, remolinat, compressors, safates vibrants, fresadores de paviments, taules tronçadores, punters i broques, material d'encofrat i bastida i material elèctric.

Molts d'aquests articles es troben en l'actualitat en promoció dins de la 'Campanya Especial' mensual que Imcoinsa desenvolupa dins de les celebracions del seu 25 aniversari.

Empreses o entitats relacionades

Imcoinsa 1985, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades