Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Imcoinsa, servicio de entrega en menos de 24 horas
La companyia biscaïna participa en Ferroforma 2009 amb algunes de les seves últimes novetats

Imcoinsa, servei de lliurament en menys de 24 hores

Redacció Interempreses09/03/2009

9 març 2009

L'empresa Imcoinsa , amb seu a Abadiano (Biscaia), va obrir les seves portes el 1985 (l'any que ve complirà les seves noces de plata), per tal de donar solucions a les necessitats que es produeixen en els sectors de la construcció i el subministrament industrial. Enginyers i professionals que coneixen les activitats en què la companyia es desenvolupa, desenvolupen els productes i màquines a subministrar, ampliant el seu catàleg en la mesura que el mercat demanda noves necessitats.
Els seus clients registrats a tot Espanya són atesos pels comercials de la seva organització, entre els quals hi ha 25 agents distribuïts en les principals capitals d'Espanya. Imcoinsa ven només a llogadors, distribuïdors majoristes, magatzemistes del ram, així com a les cooperatives, centrals de compra, etc. Tot i la crisi iniciada a mitjans del passat any, l'empresa mantenir la xifra de vendes de l'exercici anterior afronta la situació amb cert optimisme: "no descobrim res si manifestar que la situació del mercat en tots els sectors és preocupant. Però , donades les característiques de la nostra empresa, que parteix d'una sòlida posició tant en els aspectes interns-principalment el financer-, com els externs,-extensa cartera de clients amb una important fidelització i la seva diversificació de producte-, fa que mantingui les expectatives de mantenir un equilibri de sosteniment i, si s'escau, enfortiment de la seva posició de cara al futur ".
Tot el material i màquines lliurats per l'empresa als seus clients és d'alta qualitat i està emparat per la garantia Imcoinsa contra tot defecte de fabricació
Kit de 25 broques de cobalt
Kit de 25 broques de cobalt.

Termini de lliurament immediat

Per afrontar la situació actual de crisi que assota el món, Imcoinsa contraataca oferint un ampli servei de lliurament gairebé instantani, per a aquell material que li és demanat de forma immediata. Les comandes que no excedeixin de 20 kg i es formulin abans de les 16:30 hores, es lliuren a casa del client al dia següent abans de les 14 hores, en qualsevol capital de província o població situada a una distància màxima de 100 km de la capital. Tot això és possible gràcies a la logística establerta a aquest efecte i l'estoc permanent al seu establiment.

Tot el material i màquines lliurats per Imcoinsa als seus clients és d'alta qualitat i està emparat per una garantia d'un any contra tot defecte de fabricació. Per atendre les garanties que li siguin demanades i realitzar el Servei d'Assistència Tècnica Post-Venda, l'empresa disposa a les seves instal·lacions d'un Departament d'Assistència Tècnica, així com diferents serveis oficials a les principals capitals i ciutats d'Espanya. També compta amb un important estoc de material de recanvi en existència.

El catàleg de Imcoinsa inclou maquinària i equipament per als sectors de la construcció, indústria, fusta i automoció

Extens catàleg de productes

El catàleg de Imcoinsa comprèn maquinària i equipament per als sectors de la construcció i indústria principalment i complementàriament en el sector de la fusta i automoció.

Entre tots els productes, l'empresa destaca:

  • Punters per martells pneumàtics i elèctrics per a pràcticament totes les marques.
  • Broques per a la construcció SDS-Plus, SDS-Max, etc., Així com per la indústria en HSS en les seves diferents variants.
  • Safates vibrants, tant unidireccionals com reversibles.
  • Talladores de juntes d'asfalt i ciment.
  • Rodets vibrants Duplex
  • Taules de tall per a la fusta
  • Compressors tant de pistó com rotatius de cargol.
  • Porta broques.
  • Accessoris d'encofrat: barres 'diwidag', plats, tensors, etc.
  • Accessoris per bastida com brides, rodes fins i tot amb eix incorporat, eixos per bastida, etc.
  • Quadres elèctrics portàtils i fixos, tant en Vitroresina com en Termoplastic.
  • En pneumàtica, pistoles de pintar, endolls ràpids, filtres, etc.
  • Vibradors d'alta freqüència electrònics, interns i externs.
Participació en Ferroforma 2009

Imcoinsa va aquest any a la fira Ferroforma amb les seves últimes novetats en vibradors d'alta freqüència externs, lligadores de ferralla, talladores de vareta per ferralla, etc. En el seu estand, la companyia tindrà disponible igualment el seu nou catàleg-tarifa per al corrent exercici.

Les lligadores de ferralla són una de les novetats de Imcoinsa en Ferroforma 2009
Les lligadores de ferralla són una de les novetats de Imcoinsa en Ferroforma 2009.

Empreses o entitats relacionades

Imcoinsa 1985, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades