Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Implementos Arden Equipment: proveedor total para demolición
L'empresa ofereix una gamma de 14 models de martells des de 150 fins 4.000 quilos

Implements Arden Equipment: proveïdor total per demolició

Redacció Interempreses02/07/2008
El nom de Arden Equipment serveix de referència en el món de la maquinària d'obres públiques, sempre en perpètua renovació. La seva elevada posició en el mercat europeu és gràcies a la seva capacitat d'haver-se establert com el soci inevitable de tots els fabricants i importadors de maquinària. Com diu la seva publicitat, Arden és "l'únic 'full-liner' independent d'Europa".
Les instal·lacions de la seu de Cremen a França ocupen més de 20.000 m2
Les instal·lacions de la seu de Cremen a França ocupen més de 20.000 m2.
Els implements Cremen són ja ben coneguts entre les grans empreses de demolició espanyoles, sobretot els seus enganxades ràpids, els seus demolidors i els seus pinces d'escullera. A més, entre les empreses de reciclatge ferri són molt prestigioses les cisalles.

Els martells Cremen Equipment són molt coneguts en el nord d'Europa com un dels més potents i per superar les més exigents normes antisorolls, tot això gràcies a l'aplicació de l'elevat coneixement tècnic de la seva oficina d'estudis.

La quota de mercat de Cremen Equipment a Espanya està creixent permanentment, obrint-se lloc en un producte del que fins fa poc no era molt coneguda.

Tots els martells 'AB' tenen la mateixa tecnologia: la càmera de gas no té membrana i només hi ha 2 peces en moviment: el pistó i la pica
Destinats al servei postvenda...
Destinats al servei postvenda, Arden Equipment Ibèrica disposa de múltiples mecànics especialitzats i equipats amb furgonetes taller repartits per Espanya.
Cremen té una gamma de 14 martells per a maquinària des 0,7-50 t
Cremen té una gamma de 14 martells per a maquinària des 0,7-50 t.

Martells 'Cremen Breakers'

Cremen Equipment ofereix als seus clients una gamma de 14 models de martells, des del AB 152 de 150 quilos per minis de 1,3 tones, fins al més gran, el model AB 4052 de 4.000 quilos per a màquines de 40 a 70 tones, molt emprat en pedreres.

Tots els martells 'AB' ('Cremen Breakers') tenen la mateixa tecnologia: la càmera de gas no té membrana i només hi ha 2 peces en moviment, el pistó i la pica, limitant així la pèrdua d'energia, augmentat la força de cops i reduint els costos de manteniment quantitativament.

Segons els clients d'Arden, aquests martells tenen una qualitat exclusiva, que consisteix que no transmeten vibracions a la cabina, augmentant la comoditat del maquinista durant la seva utilització i reduint l'aparició de folgances. L'acumulador de nitrogen que tenen tots els martells Arden, serveix per limitar l'efecte de contrapressió produït i evita l'augment de la temperatura.

El greixatge automàtic és opcional en tots ells, encara que s'instal habitualment en martells a partir dels 1.800 quilos de pes.

La guia del punter té molta precisió i és molt resistent i permet muntar un punter llarg que és assegurat per dos passadors com a la resta de martells.

Els martells AB no transmeten vibracions a la cabina, augmentant la comoditat del maquinista durant la seva utilització i reduint l'aparició de folgances
Tots els martells Cremen tenen una carcassa de protecció i insonorització que cobreix íntegrament el mecanisme, creant una càmera d'insonorització entre el mecanisme i la carcassa que fa d'aquests martells els menys sorollosos del mercat.

Empreses o entitats relacionades

Arden Equipment Ibérica, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades