Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Virutex presenta en Fimma-Maderalia una nueva sierra de incisión “precisa, ergonómica y de corte limpio”
El model SRI174T-UCP està equipat amb un potent motor d'arrencada progressiu

VIRUTEX presenta a FiMM-Maderalia una nova serra d'incisió "precisa, ergonòmica i de tall net"

12/11/2007

12 novembre 2007

VIRUTEX va presentar com a novetat en la passada edició de FiMM-Maderalia la nova serra d'incisió SRI174T-UCP, una màquina de disseny robust i ergonòmic, que incorpora una guia que garanteix un tall recte, paral lel i estable.

El nou model SRI174T-UCP llisca directament sobre el rail sense necessitat d'accessoris intermedis, i compta amb un potent motor amb arrencada progressiu que evita sacsejades en la posada en marxa i que permet el tall de diversos tipus de material.

La serra té parada ràpida del disc de serra, una empunyadura del darrere antilliscant (soft grip), una palanca de bloqueig per a un fàcil canvi del disc serra o ajust de la quilla, pren per a la connexió a un aspirador extern i un maletí de transport inclòs.

Nova serra d'incisió SRI174T-UCP
Nova serra d'incisió SRI174T-UCP.

Tall net i sense estelles

A més, disposa d'un pràctic i precís sistema de regulació de la profunditat de tall d'entre 0 i 55 mm, un angle de tall en biaix regulable entre 0 º i 45 º, dos poms de regulació que permeten un ajustament del lliscament de la serra sobre l' riel, precís i sense joc, i un pràctic rail de 800 mm molt manejable, ideal per a treballs fora del taller (opcionalment, pot adquirir-se amb rail de guia de 1.400 mm i kit d'unió de 2 rails guia).

SRI174T-UCP garanteix un tall net i sense estelles de materials delicats. La màquina fa un tall previ de 2 o 3 mm de profunditat i, sense moure el riel, acaba el tall en una segona passada.

El model compta amb un sistema de regulació de la profunditat de tall d'entre 0 i 55 mm
El model compta amb un sistema de regulació de la profunditat de tall d'entre 0 i 55 mm.

Empreses o entitats relacionades

Virutex, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades