Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Imcoinsa presenta su amplia gama de maquinaria para construcción con definición de ‘calidad alquilador’

La signatura presenta diverses novetats

Imcoinsa presenta la seva àmplia gamma de maquinària per a construcció amb definició de ‘qualitat alquilador’

Redacció Interempresas29/05/2014

L'àmplia gamma de productes Imcoinsa i els seus sectors d'aplicació configuren a l'empresa com un proveïdor global.

Imagen

Imcoinsa està capacitada per oferir solucions integrals amb els següents avantatges competitius:

  • Optimització de condicions comercials: La centralització de compres en un proveïdor global permet una significativa millora en les condicions habituals de compra.
  • Reducció d'estoc: La periodicitat en les comandes de reposició implica reducció d'estocaje.
  • Estalvio en despeses logístiques: L'agrupació de comandes simplifica la recepció de material i redueix les despeses d'enviament.
  • Simplificació de gestions administratives: Ofertes i negociació conjunta de condicions comercials i facturació i pagaments agrupats.

Equips més representatius en la línia de maquinària per a construcció

Safates vibratòries no reversibles 2I113 G-R-W

Es tracta d'un innovador equip que integra el grup de vibració en el cos de la placa basi, maximitzant la capacitat i compactació i la seva fiabilitat. Equipat amb coixinets d'última tecnologia, permet el disseny d'un grup de vibració exempt d'oli: màxima fiabilitat i mínim manteniment. És un equip polivalent per a la compactació d'una àmplia gamma de superfícies. Incorpora corriola de transmissió amb geometria excèntrica, minimitzant el desgast de les corretges. Suposa a més menor cost de manteniment i major nivell de disponibilitat. Amb antivibratorios de nova generació que asseguren una baixa transmissió de vibracions a l'operari i una llarga vida útil. Aquesta gamma està disponible en tres versions: G, R i W en funció de les seves configuracions: G, amb suport per al transport i hissat de l'equip; R, d'estructura metàl·lica per a la protecció i hissat de l'equip; i W, amb estructura metàl·lica per a la protecció i hissat de l'equip i dipòsit dosificador d'aigua de 10 litres.

Tots els models inclouen de sèrie rodes per al transport i ofereixen una velocitat d'avanç de 22 m/min, compactació de 15-25 cm, freqüència de 90 Hz i una força centrífuga de 13 kN.

Imagen
Imagen

Tronzadora de fusta 2P50 – 2P60
Es tracta de la sèrie renovada del seu reconegut model de tronzadora de fusta, caracteritzat per la seva fiabilitat i resistència. Es mantenen les característiques de la seva estructura metàl·lica reforçada i el seu especial sistema de fixació del motor.
Aquesta versió millora la seguretat global de l'equip mitjançant protecció lateral a la zona de cort. A més incorpora una pràctica guia de cort.
Està disponible amb motoritzacions de 3 HP en versió monofásica i 4 HP en versió trifàsica. Tots els models inclouen fre motor de sèrie.

 

Imagen
Imagen

Fratasadoras 2A11 / 2A13

Aquestes fratasadoras són l'equip perfecte per a la preparació de soleras, fonamentacions, etc. Amb l'objectiu de garantir la màxima producció Imcoinsa ha prevalgut, en el seu disseny, la comoditat de l'usuari així com la fiabilitat i el rendiment dels equips. En funció dels diàmetres es contemplen diverses motoritzacions per garantir sempre una potència ponderada al treball a realitzar. Com a complement, els diferents models disposen d'interessants accessoris com un dipòsit dosificador d'aigua, rodes de transport i raspalls. Tots els equips inclouen de sèrie un joc de pales d'acabat.

Imagen
Imagen

Martells pneumàtics

Dins de la seva gamma de martells pneumàtics Imcoinsa compta amb el nou model 2683 PM-6, un picador de 6,5 kg. Es tracta d'un equip lleuger i compacte especialment indicat per als fronts de mineria i labors de neteja i foses. Amb empunyadura amb entrada d'aire diagonal, afavorint el treball en espais de reduïdes dimensions. És un martell potent i fiable per obtenir la màxima producció.

Un altre model és el 2687, el picador PM-8 de 8,5 kg. Comparteix les mateixes característiques constructives que el seu ‘germà petit’. Amb els seus 8,5 kg de pes aporta una gran capacitat d'avanç. Aquest model està especialment indicat per als treballs més exigents.

Tots dos equips estan fabricats per oferir la màxima robustesa i fiabilitat i, conseqüentment, una major vida útil, unes característiques especialment valorades en el sector dels alquiladores.

foto

Empreses o entitats relacionades

Imcoinsa 1985, S.L.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades