Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las mini-grúas Unic ejecutan en Islandia trabajos de elevación ‘en perfecta armonía’

Les mini-grues Unic executen a Islàndia treballs d'elevació ‘en perfecta harmonia’

14/06/2013

14 de juny de 2013

Les mini-grues Unic han demostrat una gran versatilitat en assumir una sèrie de reptes durant la construcció de l'Harpa Concert Hall, la nova llar de l'Orquestra Simfònica en el Palau de Congressos en Reykjavik (Islàndia). Aquestes màquines han estat les responsables d'aixecar 250 tones de vidre, acer i murs cortina en l'execució d'aquesta obra tan singular.
Imagen
L'empresa Smakranar va usar les seves mini-grues Unic URW-295 i Unic URW-506 per proporcionar una solució d'elevació compacta en àrees d'accés restringit. Les mini-grues es van utilitzar per ajudar a instal·lar murs cortina i acristalamiento destinats a insonoritzar una sèrie de sales de concerts en el complex. La mini-grua URW 295 va instal·lar des del terrat els panells de cristall de 80 i 600 kg per tota la façana de l'edifici.
Imagen
Gràcies a la flexibilitat i als múltiples usos de les mini-grues Unic, l'Harpa Concert Hall es va inaugurar a temps per gaudir de la música en la nova Òpera de Reykjavik.
foto

Empreses o entitats relacionades

Spain Crane International, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades