Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Grupo Böcker presenta innovadoras soluciones de elevación en Bauma 2013

El Grup Böcker presenta innovadores solucions d'elevació en Bauma 2013

14/03/2013

14 de març de 2013

L'empresa Böcker GmbH presenta la seva extensa gamma d'equips d'elevació del 15 al 21 abril en la Bauma de Munic. En un espai de 600 metres quadrats, l'empresa alemanya no només presenta els seus ascensors, elevadors d'obres i grues d'alumini. També es podrà experimentar amb aquests equips en la fira ja que Böcker té previst realitzar demostracions durant el certamen. Les persones interessades poden obtenir més informació en el stand de Böcker (a la zona exterior F12, Stand 1203/2).

Des de fa anys Böcker és reconeguda al mercat internacional com a proveïdor d'ascensors, elevadors de mobles i bastides i de les seves innovadores grues de camió i de remolc. Per a aquesta edició de Bauma, ha configurat una atractiva oferta expositiva en la qual s'inclou la grua sobre camió AK 44/4000, la mini grua MK 400, l'ascensor de mobles HL 26 o l'ascensor de bastides HD-G. A més disposarà d'una zona de demostracions on es podrà veure la nova grua de remolc AHK 34/1800, l'elevador multi – rail i un ascensor de servei.

Grua de remolc AHK 34/1800
Grua de remolc AHK 34/1800.
La grua de remolc AHK 34/1800, amb una longitud de ploma de 34 metres, un abast de 23 metres lateral, una càrrega màxima d'1.800 kg i un pes de sol 3.500 kg, és “la més potent del mercat”. Això ho fa possible la seva nova tecnologia anomenada Solidflex Technologie. Un altre avantatge de l'AHK 34/1800 és el seu innovador sistema de suports amb 256 posicions diferents. Això permet l'abast màxim en espais molt reduïts amb tota seguretat.

Un altre exemple de la innovadora tecnologia de la companyia són els ascensors multi-rail que disposen d'una unitat mòbil amb una cistella portàtil i ascensor de servei per a la seva aplicació. Consta d'un sistema de riel d'alumini robust, i permet un transport segur i continu de persones o materials per a grans altures - per exemple, en parcs eòlics. Amb molt poc esforç, la cistella de l'elevador s'acobla al sistema de rail fix, estant des d'aquest moment llest per al seu ús. D'aquesta manera, l'ús múltiple de dos components del sistema en diferents objectes és possible. El seu robust disseny també fa que sigui un sistema fiable en plantes industrials. Presenta una altura de fins a 300 metres i una càrrega útil de 240 a 1.500 kg. Les unitats poden ser subministrades a través d'accionament controlat de freqüències o connectat directament. Compta amb dos potents motors per a un funcionament silenciós i un baix desgast.

Ascensor multi-rail
Ascensor multi-rail.

Empreses o entitats relacionades

Spain Crane International, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades