Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Virutex lanza una nueva tronzadora abatible portátil con mesa superior

Virutex llança una nova tronzadora abatible portàtil amb taula superior

21/01/2013

21 de gener de 2013

Imagen

La companyia Virutex, especialista en màquines i eines per a professionals, ha desenvolupat la tronzadora abatible portàtil T33W, de gran precisió i potència. Dotada d'origen amb un disc professional de 300 mil·límetres de diàmetre en metall dur i de 48 dents, ofereix al professional una capacitat de tall de fins a 160 x 95 o 200 x 45 mil·límetres amb el plat i capçal a 0º.

L'amortidor de gas, el seu sistema d'arrencada suau i la doble transmissió per corretges dentades, sense soroll d'engranatges, garanteixen un alt nivell de confort que es tradueix directament en un augment de la precisió i per tant de la qualitat del treball a realitzar.

A més, la T33W està equipada amb un fre del disc patentat, el qual deté el disc en segons després de desconnectar l'interruptor, segur contra arrencades accidentals per cort del subministrament elèctric, protecció del disc serra i connexió per a aspiració externa.

Equipada amb làser de precisió per facilitar el tall, incorpora activació automàtica del mateix en posar la màquina en marxa. Inclou interruptor on/off, ideal per desactivar-ho en treballar amb la taula superior. El dispositiu làser va muntat directament sobre el disc serra, de manera que el feix de làser manté la precisió en qualsevol posició de cort.

Empreses o entitats relacionades

Virutex, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades