Lizabar Plastics, S.L. - Accesorios para andamios

Grapa oculta: per a la fixació de tarimes

Fotografia de Grapa oculta
Després de diversos estudis realitzats sobre la fixació de tarimes, i atenent les queixes dels usuaris d'aquest mercat; Lizabar Plastics han dissenyat una "grapa" que corregeix de forma rotunda i convincent les anomalies fins ara existents.

1. Excessiva separació entre tarimes: la "grapa" deixa un espai entri llepis de sol 3 m/m, amb el que s'embelleix l'obra realitzada i evita la possibilitat d'accidents en nens que caminin descalços.

2. Deterioració de tarimes en el muntatge: el disseny d'aquesta "grapa", ha permès ampliar la zona critica de frec entre cargol, tornavís i tarima, la qual cosa evita danyar l'entarimat en la fase de muntatge.

3. Cabezas de cargols a la vista: l'especial configuració de la "grapa", fa que els cargols quedin pràcticament ocults a la vista. Amb això es realça l'estètica i bellesa de la superfície entarimada.

4. Trencament per pressió: per evitar els trencaments Lizabar Plastics ha seleccionat un termoplàstic (compound) poliolefinico amb addició de càrrega mineral. Aquesta combinació permet donar a la "grapa" la suficient rigidesa per suportar les tensions de la fusta, i alhora certa elasticitat per evitar el seu trencament.