Imcoinsa 1985, S.L. - Cuadros y armarios eléctricos, cajas y racks

Vitroresina

Quadres fixos: amb pany de seguretat

Fotografia de Quadres fixos
Els cuadors fixos Vitroresina, d'Imcoinsa, compten amb el Certificat EN 60439-4 CO d'obligat compliment en instal·lacions elèctriques d'obra.

Són quadres envolupants, autoextingible VO i termoendurecidos per a ús portàtil. Compten amb un grau de protecció IP 65 contra contactes indirectes i permeabilitat a l'aigua. De cablejat H07 RN-F, amb protecció mitjançant interruptor diferencial i magnetotérmico, inclou placa d'identificació de la informació tècnica del producte.

Els endolls estan equipats amb bloqueig de seguretat i disposen d'un sistema de fixació a paret. Inclouen parada d'emergència de sèrie i pany de seguretat.

D'entre els avantatges més destacables dels quadres Vitroresina cal destacar l'alt nivell d'aïllament elèctric, l'elevada resistència tèrmica i la seva alta rigidesa. Disposen també d'una elevada resistència mecànica. Els quadres Vitroresina no temen als agents atmosfèrics, fins i tot el salitre, no temen a la calor, i resisteixen fins a +150 °C. I, davant el fred, resisteixen -40 °C